Kontakt


Ønsker du at booke foredrag, booke et  onlocation kursus eller har andre forespørgseler send en email til jj@hyrdehund.dk eller send en sms til 52222844.


På FarmingAcademy.eu har du mulighed for at tage lektioner online ved enten at gå ind via classroom eller gå direkte ind i skolestuen via http://farmingacademy.learnworlds.com og der er et bundle for dem der vil arbejde med hyrdehunde på får.


Lektionen introduktion til hyrdehunde er meget anvendeligt for alle der i en eller anden forbindelse arbejder med hyrdehunderacer. I forbindelse med denne lektion afholdes også live sessions med besvarelse af div. spørgsmål og forslag til problemløsning.


Underviser er Jeanette Johnsen uddannet agronom med speciale i dyrevelfærd og adfærd - se mere på www.johnsen.at


Der er mange krav til hyrdens forståelse af både hund og fårenes adfærd, når man arbejder med hyrdehunde i fåreholdet. Det er nødvendigt at læse fårene, så man kan forudsige deres reaktioner og aflæse deres velfærdsniveau. Det er lige så vigtigt at vide, hvornår hunden skal anspores eller dæmpes.  Arbejdet med får og hunde kræver et godt overblik, et godt kendskab til fårene og hundene, og god ledelse af hunden. Kort sagt er det hyrdens opgave er at være beskytter for fårene og flokleder for hunden. Vi tager hunde i træning, hvor de grundtrænes eller bliver korrigeret for tidligere indlærte fejl.GENVEJ TIL UNDERVISNING